bouillon voorjaar 2019
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Boek 62 uit de serie Bouillon magazine
Omschrijving
INHOUD: Berichten Valuas, internationaal comfort en lekker eten, Will Jansen Savoie, Nicolaas Klei Groenlof en de bittere waarheid, Norbert mergen Pudding, Kristien Spooren Echte blanken eten anders, Will Jansen Izjen tnifit war itteg tamarakt, Mohammed Benzakour Umami betekent gewoon lekker, René Hasert Sprinkhaan als snack?, Corinna Sargood De westerse hegemonie is gebouwd op aardappels, Will Jansen Met een knagende maag in den vreemde, Renate van der Bas De morielje, Edwin Florès Troostbrengende mensenvreterstomaten, Fredie Beckmans De terugkeer van de zoon, Jurriaan Geldermans Gouden vanille, Carlina De Lorenzo Cambodjaanse zachtheid, Tieme Hermans De A van Abalone, andouillette en artisjok, Will Jansen Marsepein in Mekka, Jacques Meerman Met oestersaus smaakt alles, Milou Dekkers Werken in een restaurant moet aantrekkelijker worden, Will Jansen Het nieuwe eten Bouillon Leest Bouillon Leest top-21 De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee
Specificaties
- Serie:
- Uitgever:Bouillon Culinaire Journalistiek
- ISBN:9789077788660
- Bindwijze:Paperback
- Afmetingen:16,4 x 24,3 x 1,2 cm
- Gewicht:360 gram
- Aantal Pagina's:128
- Druk:1
- Publicatiedatum:Maart 2019
-
Rubriek:Koken
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.