Doorgaan naar inhoud

Ben ik nu homo?

erotische verhalen en gedichten

Ben ik nu homo? - Peter F. de Graaf
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Ben ik nu homo? erotische verhalen,
Homoverhalen vol seks: in zijn biografisch boek Ben ik nu homo? vertelt Peter F. De Graaf zijn levensverhaal in zijn eigen levenstaal.

EEN FRAGMENT: Kijkend naar dit schouwspel voelde ik plotseling een hand over mijn billen gaan en even later zat er een op zijn knieën voor me. Deze begon met me te spelen met de bedoeling om mij op deze plek te houden, want de hand bij mijn billen was verwisseld voor een harde lul. Die zat snel in mijn kutje en deze begon geweldig heen en weer te bewegen. Tijdens dit gebeuren keek ik naar achter en voelde de hete adem van een Thai in mijn nek. Verder zag ik de overige jongens staan, allemaal met een condoom om hun pik, te wachten tot zij aan de beurt waren. De eerste kwam met veel gebrul klaar en ja, daar stootte de tweede Thai zijn pik met geweld in mijn grot en begon te pompen. Pin was weer vrijgelaten en kwam naar mij toe gelopen en begon me op zijn manier geweldig te tongen. Mijn hand gleed over zijn billen en daarbij raakte mijn vingers zijn nog steeds wagenwijd openstaand holletje waar het geil aan alle kanten uit drupte. De negroïde man had hem goed te pakken genomen."
Deze biografische bundel met seksuele vertellingen over de avonturen van een homoseksuele Nederlandse man heet Ben ik nu homo? en is door Peter F. De Graaf geschreven en in eigen beheer uitgebracht. We volgen zijn leven van jongs af aan.

Zijn boek Ben ik nu homo? bevat Peters avonturen , met zijn zeer persoonlijke verhalen over wat de losbandige homo meemaakt met al zijn facetten op het gebied van seks.
Het seksleven in dit verhalenboek gaat van licht erotisch via pornografisch naar vulgair en is dus niet geschikt voor de preutse lezers onder ons, maar voor de echte liefhebber.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Peter F. de Graaf Uitgever
  • ISBN:
    9789081969406
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    14,8 x 21,0 x 1,4 cm
  • Gewicht:
    334 gram
  • Aantal Pagina's:
    224
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    September 2012


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.