Doorgaan naar inhoud

Landschap met klein vuil [e-Book]

Landschap met klein vuil - Joost Zwagerman
e-Book
Nieuw vanaf 7,49

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
7,49
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Sinds wanneer is mode in de mode? Wie houdt er nog van Amsterdam? Deugde Ernest Hemingway? Was will das Weib bij Menno Buch? Was Harry Mulisch fout in de Koude Oorlog? Hoe taoïstisch is het Nederlands elftal?
In het mediakatern van De Volkskrant geeft Joost Zwagerman sinds enkele jaren antwoord op deze en andere brandende vragen. Landschap met klein vuil geeft een uitstekende indruk van het grote en kleine tumult in de hangplek Nederland en daarbuiten.
Een greep uit het gebodene: de Kosovo-crisis en de intellectuele sprakeloosheid. IJdelheid op het internet. Verliefd op Connie Palmen. De spiegeltjes en kraaltjes van John de Mol. Pietje Bell in Gedoogland. De Nacht van Wiegel en de creditcard van Peper. Monica Lewinsky als Amerika's literaire muze. Hitlertje spelen bij de VPRO. De Almelose snik van Ilse DeLange. De nationale kantoorbijbel Het Bureau. De penoze-tv van SBS6. Cultuurpessimisme als rancuneleer. De stillevens van Anton Corbijn. Het Boekenweekgeschenk 2002 door Gustave Flaubert. Knotsgekke meisjes in de Tweede Kamer. En alles over het succesvolste exportproduct sinds jaren: Big Brother.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.