Doorgaan naar inhoud

Artusi

de wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten

Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Als men niet de pretentie heeft meesterkok te worden, is het volgens mij niet noodzakelijk om met een pan op het hoofd geboren te worden om iets tot stand te kunnen brengen; u redt het al met enthousiasme, veel aandacht en de gewoonte om nauwkeurig te zijn. Verder kiest u altijd de beste grondstoffen, want daar maakt u indruk mee. De beste leermeester is de praktijk onder leiding van iemand die goed kan koken; maar ook daarzonder, met een leidraad zoals dit boek, kunt u hopelijk iets in elkaar flansen, als u zich met verve op uw taak stort. Pellegrino Artusi In 1891 brak met het verschijnen van Pellegrino Artusi's klassieker [...] een nieuw tijdperk voor het Italiaanse kookboek aan. [...] "De Artusi" bleef generaties lang het onmisbare standaardwerk voor Italiaanse koks, pas getrouwde stellen en beginners. Lorenza de' Medici Publiceerde wereldwijd dertig Italiaanse kookboeken en heeft een kookschool in Badia a Coltibuono. Ik had trek in vitello tonato. Maar hoe maak je dat ook weer? Dus greep ik naar het ultieme Italiaanse kookboek, de kookbijbel van alle pastakokende mamma's: dat van Pellegrino Artusi, [...] Italiaanse keuken is, bijna per definitie, wat in Artusi's boek staat ... Nick Trachet www.brusselnieuws.be


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Novecento
  • ISBN:
    9789491126031
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Afmetingen:
    17,6 x 24,8 x 4,6 cm
  • Gewicht:
    1095 gram
  • Aantal Pagina's:
    462
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    November 2013
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.