Doorgaan naar inhoud

Tournee Generale

De geheimen van het Belgische bier

Tournee Generale - G. Degrande
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In het Canvas programma Tournee generale neemt muzikant en duivel-doet-al Jean Blaute zijn Britse vriend en oer-veejay Ray Cokes mee op een queeste naar de geheimen van het Belgische bier. Tijdens hun verrassende, verfrissende en van tijd tot tijd hilarische trip maken ze kennis met 1001 onvermoede aspecten van de rijke Belgische biercultuur en met tal van onbekende toeristische pareltjes. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen: zelf een bier brouwen dat aan al hun eisen voldoet.
Het boek Tournée générale zet aan de hand van de spraakmakende zoektocht van deze twee bon vivants de boeiendste weetjes over het Belgische bier in de schijnwerpers.
Waarom hebben wij het beste bier en de beste brouwers ter wereld? Wie zijn de onbekende professoren in ons land die alles over bier weten? Waarom is bier even complex als wijn? Welke zijn de oudste familiebrouwerijen van België? Waarom is een glaasje bier drinken gezond?
Kortom, veel bekende en vooral onbekende weetjes over een van onze exportproducten bij uitstek. En natuurlijk met tientallen toeristische en gastronomische tips.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.