Doorgaan naar inhoud

Opgebrand

Opgebrand - Maarten de Gendt
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Ik ontplof en schreeuw tegen een collega. Hij draait zich om en loopt weg, zonder één woord. Toch kan ik niet meer stoppen. "Ik ben die hele afdeling hier kotsbeu!" Ik sta op. Gewoon, rustig ademen en een kop koffie halen. Maar op weg naar de keuken groeit mijn woede nog aan. Keihard keil ik de kop tussen de rest van de vaat. Porselein breekt. De lade ligt vol scherven. Woest sla ik ze terug dicht. Nog meer gerinkel.

Op een dag stort Maarten De Gendt in op zijn werk. Hij krijgt een woede-uitbarsting gevolgd door een angstaanval en een lange huilbui. Het verdict van zijn huisarts is keihard: Maarten is opgebrand, hij heeft een burn-out en moet enkele maanden thuisblijven.

In Opgebrand doet hij verslag van hoe hij worstelt met zijn burn-out. Hij vertelt over zijn zoektocht naar rust, naar zichzelf, naar een manier om met het werk en het leven om te gaan. Zijn verhaal wordt aangevuld met getuigenissen van zijn vrouw, zijn collega's en zijn baas. Vanuit die verschillende standpunten krijg je een eerlijk, confronterend en meeslepend boek over een brandend actueel thema!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.