Doorgaan naar inhoud

Op consult bij onze hemelse gidsen

Op consult bij onze hemelse gidsen - M. Bonthuis
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Op consult bij onze hemelse gidsen
‘Op consult bij onze hemelse gidsen' laat zien hoe we kunnen samenwerken met engelen en meesters. Wij zijn allen in staat te communiceren met wezens van net licht. Dit boek is een liefdevolle aanmoediging om in contact te komen met onze gidsen en vertelt hoe wij dat concreet vorm kunnen geven en wat ons nog in de weg kan staan. Wanneer wij daarom vragen, staan ons vele vormen van hulp ter beschikking.
Om te laten zien hoe de geconsulteerde engelen en meesters op liefdevolle wijze antwoord geven op vragen van mensen. wordt er verslag gedaan van een aantal boeiende. ontroerende. maar ook humoristische praktijkvoorbeelden. Er zijn voorbeelden van deblokkades (een goddelijke healing die ons vrijmaakt van innerlijke blokkades). gesprekken met overgegane dierbaren voor nabestaanden en spontane doorgevingen van engelen en meesters.
De hoffelijke taal van de engelen en meesters zal velen ontroeren. Een laal en energie die vete harten zal raken en begrepen wordt op het niveau van de ziel.
Marjolijn Bonthuis werkt als channel en astrologe in haar eigen praktijk samen met engelen en meesters. zoals aartsengel Michaël en meester Hilarion. Zij volgde de vierjarige beroepsopleiding voor astrologie- en levensloopanalyse en heeft zich gedurende twintig jaar intensief verdiept in de astrologische wetenschap.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.