Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Joie de vivre - Y. van Regteren Altena, F. B. / Prins Verbeek
Joie de vivre - Y. van Regteren Altena, F. B. / Prins Verbeek

Specificaties

Joie de vivre

genieten van het Zuid-Limburg van Camille Oostwegel

Gekartonneerd  Tweedehands vanaf € 31,00.

Omschrijving

De kastelen, hoeves en kerk van Camille Oostwegel zijn een begrip in Limburg. Zij stralen de Limburgse mentaliteit uit ten aanzien van het leven: genieten van iedere dag met lekker eten en goede wijn. De vijf tophotels en -restaurants geven meteen een beeld van de culturele veelzijdigheid en de trots van Nederlands mooiste provincie.

In alle Château Hotels is het samengaan van heden en verleden belangrijk: hedendaagse luxe met respect voor de tradities, exclusief eten met respect voor de regionale ingrediënten en gerechten. Toch is ook ieder hotel weer heel anders. Winselerhof, een 16e- eeuwse herenboederij, biedt met restaurant Pirandello een uitstekende Italiaanse keuken. In het 13e-eeuwse slot Erenstein waant de gast zich in de middeleeuwen, edoch niet verschoond van comfort, haute cuisine en subtiel modern ontwerp. Het klassieke Château St. Gerlach staat bekend als een van de beste spa's van Nederland.De metamorfose van het 15e-eeuwse Kruisherenklooster in het centrum van Maastricht in een modern designhotel met een hippe winebar en overheerlijke hapjes is de laatste triomf van Camille Oostwegel. En dan Château Neercanne, het restaurant dat wereldwijd bekendheid geniet als de plek waar staatshoofden elkaar ontmoeten: een 17e- eeuws landgoed met prachtige barokke tuinen en een uitmuntende keuken. Al deze unieke ervaringen geven de gast en de lezer een volledig beeld van Limburg, de meest culinaire en Bourgondische provincie van Nederland!

In Joie de Vivre speelt het culinaire Limburg de hoofdrol. De chefs van Camille Oostwegel geven de lezer een kijkje in hun keuken.
Samen met de recepten laten we de regionale keuken zien met alle traditionele en nieuwe ingrediënten.
Wijnen uit eigen gaard, zelfgekweekte paddenstoelen, Limburgs bier, asperges en de bekende Limburgse forel.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 31,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht