Doorgaan naar inhoud

Geef burn-out geen kans

100 manieren om uit de knoop te raken

Geef burn-out geen kans - Luc Swinnen
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

We willen altijd alles perfect doen. We krijgen voortduren te maken met deadlines en het tempo wordt nog opgedreven. Geen wonder dat bijna vijftien procent van de beroepsbevolking een burn-out ontwikkelt. En nog veel meer mensen hebben last van stress en liggen met zichzelf in de knoop.
Dit boek bevat eer dan honderd manieren om uit de knoop te raken en orde op zaken te stellen in je (professionele) leven.
Luc Swinnen toont via de moderne technieken van de neurowetenschap hoe je het best omgaat met stress en druk. Je ontdekt meer over je zelfbeeld, emoties en gedrag. Door concrete tips en vragenlijsten leer je de problemen tijdig te herkennen en de knoop te ontwarren.
Geef burn-out geen kans, 100 manieren om uit de knoop te raken is geen klaagzang over de moderne problemen, maar een positief en praktisch boek dat de nadruk legt op de oorzaken en de preventie van burn-out.

Luc Swinnen is arts en werkt als bedrijfsconsulent en coach rond stress, emoties en geluk. Hij is een veelgevraagd spreker over stress en burn-out.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.