Doorgaan naar inhoud

Anatolië - de avontuurlijke Turkse keuken

Anatolië - de avontuurlijke Turkse keuken - Somer Sivrioglu, David Dale
Hardcover

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

'Turken houden van goed eten. Bij het ontbijt praten ze al over wat ze 's avonds zullen eten', aldus de
Turkse chef Somer Sivrioglu, auteur van Anatolië. Met dit rijk geïllustreerde kookboek ontdek je de avontuurlijke Turkse keuken.

Sivrioglu en David Dale beschrijven en tonen 140 traditionele en eigentijdse recepten, van de grootse banketten uit het Ottomaanse Rijk tot de pittige snacks in de voedselkraampjes in de straten van Istanbul, van de beroemde ontbijten aan de verre oostgrens tot de mezzes met vis in de Egeïsche kuststreek.

Ook worden de rituelen, mythen, de grappen en de volkswijsheden die schuilgaan achter 3000 jaar geschiedenis van de Anatolische kookkunst prijsgegeven. Daarnaast is Anatolië een ode aan het hedendaagse Turkije, dat met de vele schitterende foto's op een indrukwekkende manier in beeld wordt gebracht.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.