Doorgaan naar inhoud

Shots by Verne

Shots by Verne - Verne
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

‘Shots by’ is een nieuwe, toegankelijke pocketreeks gewijd aan toonaangevende Belgische en Nederlandse fotografen.
Aan de hand van overwegend ongepubliceerd beeldmateriaal vertellen de fotografen over hun oeuvre. Deze reeks biedt dan ook een exclusieve blik achter de schermen en geeft toelichting bij belangrijke keuzes, opvallend beeldmateriaal, maar ook bij het vallen en opstaan van jarenlange creativiteit. 'Shots by' verzamelen si een must; nooit eerder kreeg je in pocketformaat een dergelijk collectors item met boeiende gesprekken, ongepubliceerde foto's en een uitmuntende drukkwaliteit! Het Belgische 'Verne' bijt alvast de spits af.

Reeds meer dan 20 jaar reizen Eugene Van Groenweghe en Herman Van Hoey (Verne) voor boeken en bladen de hele wereld rond. Vaak in opdracht, maar de laatste jaren ook meer en meer gedreven door eigen, thematische projecten. Dit maakt van Verne een boeiend duo dat op een heel breed terrein actief is. Het tweetal ontwikkelde de laatste twee decennia dan ook een ontzettend veelzijdige beel
dtaal. Verne heeft in de loop der jaren het traditionele abc van het medium fotografie (perfectie, ideaalbeelden, exotische droomoorden...) aangevuld met werk over het 'echte' leven, zoals bijvoorbeeld het grillige en ontluisterende 'Cars&Girls'.
Het maakt van Verne een verhaal met onverwachte wendigen, vermoeidheid en verslaving, reconstructie en realisme.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.