Doorgaan naar inhoud

Alles ok (soort van)

(soort van)

Alles ok (soort van) - Liz Pichon
Hardback
Tweedehands vanaf 9,50. Nieuw vanaf 16,99

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
16,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Boek 3 uit de serie Tom Groot

Omschrijving

Iedereen houdt van Tom Groot. In deel 3 van de waanzinnig populaire kinderboekenserie, 'Alles ok (soort van)', zit zijn vakantie er helaas alweer op...

School begint weer, maar dat is geen ramp. Er gaat genoeg leuks gebeuren. Haan gaat meedoen aan een hondenshow, de schooldisco komt eraan en Tom is bijna jarig. En het goede nieuws is dat zijn zus Delia voor geen van deze dingen is uitgenodigd! Het enige wolkje aan de horizon is Toms verjaardag, want oma heeft beloofd dat ze zal gaan koken... Uh-oh!

'Alles ok (soort van)' is weer een heerlijk schaterboek voor alle fans van Tom Groot. Kinderen vanaf 9 jaar zullen smullen van dit derde deel in de reeks!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.