Doorgaan naar inhoud

Aan boord van het spookschip [e-Book]

e-Book

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Niet beschikbaar

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Aan boord van het spookschip is het eerste deel in de nieuwe serie De tijdreizen van John Blake, een boemboek volledig in kleur, geschikt voor jongens en stoere meiden vanaf 13 jaar. Auteur Philip Pullman is bekend van onder meer de bekroonde bestsellertrilogie Het gouden kompas, Fred Fordham maakte de sfeervolle illustraties.

Wetenschapper Blake experimenteert met het ombuigen van tijd en verliest daarbij zijn zoon John. Sindsdien bevaart spookschip de Mary Alice de zeeën van vroeger en nu, met John aan boord. 1493, 1634, 1768; de Mary Alice is er geweest.

Dat is niet zonder gevaar, want er zijn kapers op de kust die haar tijdreisgeheim willen ontrafelen. Magnaat Carlos Dahlberg bijvoorbeeld, die alles inzet op de vernietiging van de Mary Alice. Maar wie het verleden aanvalt, zet de toekomst op het spel...

Een boemboek is een beeldverhaal vol actie. Bovendien zijn boemboeken superspannend en je steekt er ook nog wat van op, want een boemboek is goed voor je woordenschat. (Zeg dat maar tegen je leraar!)

Specificaties


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.