Doorgaan naar inhoud

111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering

ingedeeld volgens de Six Sigma-verbetercyclus

111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering - A.D. Oosterhoorn
Paperback
Nieuw vanaf 74,25

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
74,25
Levertijd: 2-3 werkdagen

Eén van de boeken uit de serie Sigma Organisatiekwaliteit

Omschrijving

111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering is een onmisbare gereedschapskist als je bezig bent met een verbeterprogramma en je een specifiek instrument wilt of moet gebruiken. Je vindt er precies 111, niet meer en niet minder. Zeer beknopt, want maximaal twee pagina's per instrument. En zeer overzichtelijk, want elk instrument kent een vaste indeling en opbouw.
De selectie van de instrumenten is gebaseerd op de indeling van het bekende Six Sigma-programma. Zo ontstaan de hoofdstukken Define, Measure, Analyse, Improve en Control. De instrumenten zijn echter algemeen van toepassing. Je kunt ze ook gebruiken bij andere verbeterprogramma's.
Welk instrument wanneer wordt toegepast, wordt onder meer bepaald door de werkvolgorde van het verbeterprogramma. "Dat zou naar mijn mening niet alleen aan het programma moeten liggen, kwaliteitsverbetering gaat veel beter met goed gebruik van de voorhanden zijnde statistische instrumenten," zo verklaart auteur Arend Oosterhoorn in zijn voorwoord de prominent aanwezige statistische instrumenten.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.