Doorgaan naar inhoud

100% suikervrij naar jouw natuurlijke gewicht

slanker in 30 dagen

100% suikervrij naar jouw natuurlijke gewicht - Carola van Bemmelen, Sharon Numan
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Eén van de boeken uit de serie 100% suikervrij

Omschrijving

Slanker in vier weken: jouw Sugarchallenge-gids naar een natuurlijk gewicht!

Hoewel de Sugarchallenge géén dieet is, beginnen mensen vaak met een suikervrije leefstijl in de hoop een paar kilo’s kwijt te raken. Daarom maakte Carola van Bemmelen (bedenker van de Sugarchallenge - 30 dagen zonder suiker) samen met en Sharon Numan een Sugarchallenge-afslankspecial. In deze handzame gids staan alle do’s en don’ts voor iedereen die graag een gezond gewicht wil bereiken zónder dieet, maar door lekker te eten volgens de Sugarchallenge-lifestyle! br> Ontdek in vier weken wat een suikervrije leefstijl je kan brengen en geniet van de overheerlijke, suikervrije recepten om die kennis in de praktijk te brengen.

Deelnemers over de Sugarchallenge: 'Voor het eerst in mijn leven val ik af zonder dat ik het gevoel heb dat ik aan het "lijnen" ben! Ik heb mijn voedingsgewoonten veranderd en dat voelt heel anders en stukken beter.' Ik ben al ruim drie kilo kwijt en al heel wat centimeters rond mijn taille, onderbuik, billen en bovenbenen. Het eten zonder suiker valt me enorm mee.'

Carola van Bemmelen is een van de bestverkopende Food & Lifestyle auteurs van Nederland en helpt mensen om een relaxte relatie te krijgen met eten. Ook als ze niet kunnen koken. Ze is epigenetisch voedingscoach en eetpsychologiecoach en heeft verschillende bestsellers op haar naam staan, waaronder 100% suikervrij in 30 dagen. Van haar 100% Suikervrij-boeken zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht en met haar Sugarchallenge heeft ze meer dan 200.000 mensen direct en indirect geholpen op hun weg naar een suikervrije leefstijl.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

1 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.